• <em id="6vhwh"><rt id="6vhwh"></rt></em>

    <style id="6vhwh"></style>

    <style id="6vhwh"></style>
    1. <style id="6vhwh"></style>
        <sub id="6vhwh"><p id="6vhwh"></p></sub>
        <p id="6vhwh"></p>
          1. 国产亚洲欧洲av综合一区二区三区 ,色爱综合另类图片av,亚洲av免费成人在线,久久热在线视频精品视频,成在人线av无码免费,国产精品一区二区久久毛片,亚洲精品成人片在线观看精品字幕 ,久久亚洲精品成人av秋霞

             首頁 > 試題

            東莞小升初英語閱讀理解及解析【10題】答案解析

            更新時間:2025-12-18 06:10:46 閱讀: 評論:0

            東莞小升初英語閱讀理解及解析【10題】答案解析
            1 
            Sandwich was an Englishman. He lived in the 18th century. Sandwich was rich, and he liked to play cards. He often played for 24 hours, and didn't even stop to have meals. He asked his rvants (侍從) to bring him some meat and bread.  He put the meat between two pieces of bread and held the food in his left hand while he played cards with his right hand. People like Sandwich's idea, and from then on they ate bread and meat as Sandwich of the man Sandwich, we have the word "Sandwich" today.
            1The food "sandwich" came from the name of an Englishman.
            2Sandwich had a little money, so he played cards for money.
            3Sandwich liked playing cards very much.
            4Sandwich often played cards without any rest.
            5Sandwich's rvant made the food "sandwich" for him.
            6People didn't think Sandwich's idea was good.
            【答案】
            1T
            2F
            3T
            4T
            5F
            6F
            【解析】
            【分析】
            本文介紹了三明治的起源。
            1.根據(jù)Sandwich was an Englishman.可知,三明治來自一個英國人的名字,故此處與原文一致,故為T
            2.根據(jù)Sandwich was rich, and he liked to play cards可知,三明治很有錢,喜歡打牌,故此處與原文不符,故為F
            3.根據(jù)Sandwich was rich, and he liked to play cards可知,三明治非常喜歡打牌,故此處與原文一致,故為T
            4.根據(jù)He often played for 24 hours, and didn't even stop to have meals.可知,三明治經(jīng)常打牌,不休息,故此處與原文一致,故為T
            5.根據(jù)He asked his rvants (侍從) to bring him some meat and bread.可知,三明治讓他的侍從給他帶來肉和面包,而不是三明治,故此處與原文不符,故為F
            6.根據(jù)People like Sandwich's idea, and from then on they ate bread and meat as Sandwich of the man Sandwich,可知,人們喜歡三明治這個主意,故此處與原文不符,故為F
            【點睛】
            認真閱讀題干,根據(jù)題干要求,在文中尋找題干所在的語句或段落,進行概括歸納,分析理解,推理總結(jié),判斷出正確與錯誤。例如小題3,根據(jù)Sandwich was rich, and he liked to play cards可知,三明治非常喜歡打牌,故此處與原文一致,故為T
            2A
            I am Leo. I have five good friends in my class, Class 6. They like different subjects.
            Sam's favorite subject is science becau he thinks it is uful. Mark's favorite subject is geography, and he likes science, too. Jack likes art best becau he likes drawing pictures. Mary likes Chine becau her father is Chine. Her father teaches her Chine at home. She also likes art very much. Bob's favorite subject is math. He thinks
            math is very interesting. He also likes P.E. becau he likes playing sports.
            1.劃線單詞“it”指代的是               
            A.geography    B.science    C.Sam's science book    D.Leo's favorite subject
            2Mark                 .
            A.isn't in Class 6    B.is Sam's brother    C.doesn't like science    D.likes geography best
            3.劃線單詞“drawing”的中文意思是               
            A.    B.    C.    D.
            4Mary likes Chine becau                 .
            A.she likes China    B.Chine is interesting    C.her father is Chine    D.her father teaches Chine
            5.下列哪項陳述是正確的?
            A.Mary doesn't like art.
            B.Bob thinks math is boring.
            C.P.E. is Jack's favorite subject.
            D.Leo and his friends are classmates.
            【答案】
            1B
            2D
            3C
            4C
            5D
            【解析】
            【分析】
            本文介紹了他班級上的五個好朋友各自喜歡不同的學科。
            1.推理判斷題,根據(jù)短文第二段第一句“Sam's favorite subject is science becau he thinks it is uful. 薩姆最喜歡的科目是科學,因為他認為它是有用的。,可以推斷出it在這里指代science。故選:B
            2.細節(jié)理解題,根據(jù)短文第二段第二句“Mark's favorite subject is geography, and he likes science, too. 馬克最喜歡的科目是地理,他也喜歡科學。,故選:D
            3.詞義猜測題,根據(jù)短文第二段第三句“Jack likes art best becau …... 杰克最喜歡藝術(shù),因為……,可推知,因為他喜歡畫畫,故選:C
            4.細節(jié)理解題,根據(jù)短文第二段第四句“Mary likes Chine becau her father is Chine. 瑪麗喜歡中文,因為她的父親是中國人。,故選:C
            5.正誤判斷題,根據(jù)短文第一段“I am Leo. I have five good friends in my class, Class 6.
            我是利奧。我有五個好朋友在我的班級,6班。,可知利奧和他的朋友們是同班同學。故選:D
            3Hello, I’m Frank. What’s this? It’s a pen. It’s my red pen. My black pen is in my bag (在我的包里). My bag is orange. And my key is in it. It’s blue. This is my ruler. It’s white. It’s on my desk (在我的桌子上). And my orange is on the desk, too.
            1Frank has () _______ pens.
            A1    B2    C3    D4
            2What are in Frank’s bag?
            AA pen and a key.    BA pen and an orange.
            CAn orange and a ruler.    DAn key and a ruler.
            3What’s the meaning of (……的意思) "orange"?
            A.大碼的    B.淘氣的    C.橙色的    D.親切的
            4What color is the ruler?
            ARed.    BBlack    .    CWhite.    DBlue.
            5Where (在哪里) is the orange?
            Ain my bag    Bon my desk    Con the chair    Din the desk
            【答案】
            1B
            2A
            3C
            4C
            5D
            【解析】
            【分析】
            試題分析:
            1.根據(jù)短文中It’s a pen. It’s my red pen. My black pen is in my bag可知,Frank有兩支鋼筆,一支是紅色的,另一支是黑色的。因此應選B
            2.根據(jù)短文中My black pen is in my bag. My bag is orange. And my key is in it可知,Frank的書包里有他的黑色鋼筆和他的鑰匙。由此可知應選A
            3orange有兩個意思,一個是名詞,意思是橘子;還可以做形容詞,橘色的。根據(jù)這個詞所在的句子My bag is orange可知,這里說的是書包的顏色,故應選C
            4.根據(jù)短文中This is my ruler. It is white可知,Frank的尺子是白色的,因此應選C
            5.根據(jù)短文的最后一句話And my orange is on the desk, too可知,Frank的橘子也在桌子上,故應選B
            考點:日常生活類短文閱讀。

            本文發(fā)布于:2023-06-02 21:51:53,感謝您對本站的認可!

            本文鏈接:http://www.newhan.cn/zhishi/a/88/21558.html

            版權(quán)聲明:本站內(nèi)容均來自互聯(lián)網(wǎng),僅供演示用,請勿用于商業(yè)和其他非法用途。如果侵犯了您的權(quán)益請與我們聯(lián)系,我們將在24小時內(nèi)刪除。

            本文word下載地址:東莞小升初英語閱讀理解及解析【10題】答案解析.doc

            本文 PDF 下載地址:東莞小升初英語閱讀理解及解析【10題】答案解析.pdf

            標簽:喜歡   理解   短文   應選   可知
            留言與評論(共有 0 條評論)
               
            驗證碼:
            推薦文章
            排行榜
            Copyright ?2019-2022 Comsenz Inc.Powered by ? 實用文體寫作網(wǎng)旗下知識大全大全欄目是一個全百科類寶庫! 優(yōu)秀范文|法律文書|專利查詢|
            主站蜘蛛池模板: 色哟哟国产成人精品| 福利视频一区二区在线| 国产精品免费观看色悠悠| 国产av亚洲精品ai换脸电影| 中文国产不卡一区二区| 日韩最新中文字幕| 精品国产911在线观看| 午夜大片免费男女爽爽影院| 国产欧美日韩综合精品二区| 久久国产免费观看精品3| 一个本道久久综合久久88| 视频一区二区三区四区久久| 亚洲av无码专区在线亚| 亚洲欧美日韩人成在线播放| 蜜桃视频在线免费观看一区二区| 精品国产女同疯狂摩擦2| 亚洲综合无码明星蕉在线视频| 97国产一区二区精品久久呦| 成年女人片免费视频播放A| 波多野结衣中文字幕久久| 亚洲人成小说网站色在线| 精品中文人妻中文字幕| 在线播放国产精品一品道| 久久爱在线视频在线观看| 久久精品国产国产精品四凭| 亚洲午夜精品久久久久久抢| 激情综合网激情国产av| 精品素人AV无码不卡在线观看| 精品精品亚洲高清a毛片| 两个人的视频www免费| 国产一区二区不卡在线| 尤物视频色版在线观看| 午夜国产精品福利一二| 另类 亚洲 图片 激情 欧美| 五月丁香在线视频| 国产在线午夜不卡精品影院 | 日韩AV片无码一区二区不卡| 久久久喷潮一区二区三区| 色欲国产精品一区成人精品| 一区二区三区在线 | 欧洲 | 一个人看的www在线视频|